تاریخ : سه شنبه 10 مرداد 1402

به مناسبت ماه محرم الحرام؛

دستورات دین اسلام منطبق بر فطرت و مسائل اجتماعی است

مراسم پرفیض زیارت عاشورا و عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام در معاونت آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور هیات رئیسه برگزار شد.
 به گزارش مفدا مراغه، حاج آقا رجب زاده مسئول ترویج فرهنگ اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تسلیت ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین علیه السلام گفت:دستورات دین اسلام منطبق بر فطرت و مسائل اجتماعی است و با پیشرفت علم، ویژه بودن و بر حق بودن اسلام بیشتر مشخص می‌شود.
وی افزود : هر دینی در جهان دو بعد دارد،بعد اعتقادی و بعد عملی.در دین اسلام بعد اعتقادی بر پایه اصول دین است.میتوانیم با صراحت بگوییم دین اسلام در هردو بعد اعتقادی و عملی برترین و کامل ترین است.
ایشان در ادامه خاطره ای از مسلمان شدن یک مسیحی با پرسیدن سه سوال بی جواب در مسیحیت گفت و افزود : از یک مسیحی خواستم به سه سوال در رابطه با دین مسیحیت پاسخ دهد سوال اول این بود که چطور در مسیحیت خالق از مخلوق ضعیف تر است؟(اشاره به مبارزه ی حضرت یعقوب با خدا در کتاب عهد قدیم)
سوال دوم اینکه به بشارت هایی که پیامبر شما در باره ی پیامبر آخر زمان داده چه میگویند
سوال سوم اینکه چطور و چگونه بیش از صد انجیل در مسیحیت وجود دارد و اختلافات بین انجیل ها چگونه حل می شوند؟
و مرد مسیحی پس از مراجعه به عالمان مسیحیت و نیافتن جواب این سه
سوال مسلمان شد.
حاج آقا در پایان با تاکید بر اینکه دین اسلام یک بسته ی کامل است و تمام ابعاد یک زندگی را به طور کامل پر می‌کند افزود : نباید دین را به طور گزینشی قبول کرد نمی شود که نماز و روزه را به جا بیاوریم اما به امر به معروف و نهی از منکر اعتقادی نداشته باشیم دین داری گزینشی نیست و دین گزینشی هم مورد قبول خدای متعال نیست.
همچنین در پایان با حضور مداح اهل بیت علیه السلاممراسم عزاداری در شان امام حسین علیه السلام برگزار شد.
شایان ذکر است صبحانه این مراسم از طرف کارکنان معاونت آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه تهیه و از میهمانان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام پذیرایی گردید.
دستورات دین اسلام منطبق بر فطرت و مسائل اجتماعی است

• در سه شنبه 10 مرداد 1402