تاریخ : چهارشنبه 1 شهريور 1402

پیام تبریک معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی به مناسبت روز پزشک

دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پیامی با تبریک روز پزشک از خدمات و تلاش‌های ایثارگرانه و خالصانه جامعه پزشکی قدردانی کرد.
به گزارش مفدا - مراغه، متن پیام دکتر احسانی به شرح زیر است:
وَمَنْ اَحْیَاهَا فَکَاَنَّمَا اَحْیَاالنَّاسَ جَمِیعًا ( سوره مائده، آیه ۳۲)
هر کس نفسی را زنده کند گویی همه انسانها را زنده کرده است.
یکم شهریورماه، زادروز حکیم بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا است که توجه همزمان او به سلامت جسمی، روحی و فکری از او الگویی اخلاقی، متعهد و بی نظیر برای پزشکان ساخته است.
روز پزشک فرصت مناسبی برای یادآوری و تبیین جایگاه و نقش مهم و اثرگذار پزشکان در نظام سلامت و قدرشناسی از تلاش‌های ایثارگرانه مبتنی بر دانش و مهارت آنها است؛ دانش و مهارتی که باعث شد در رویارویی ۳ ساله جامعه پزشکی در آزمون مقابله با بیماری کرونا، سربلند و پیروز باشند.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی به ویژه شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مدافع سلامت در جبهه مقابله با بیماری منحوس کرونا، روز پزشک را خدمت تمامی پزشکان فوق تخصص، متخصص و عمومی که با ارائه خدمات به مردم در راستای تامین و ارتقای سلامت جامعه یاری می‌کنند، تبریک گفته و از تلاش‌های یکایک این بزرگواران سپاسگزاری می‌نمایم.
همچنین با تبریک روز پزشک به اساتید، اعضای هیات ‌علمی و دانشجویان پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه، از خداوند متعال برای همه پزشکان و ایثارگرانی که در مسیر سلامت مردم تلاش می‌کنند، سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت دارم.

دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و
دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه