تاریخ : شنبه 11 شهريور 1402

جشنواره

برگزاری " جشنواره مدیریت جامع کیفیت در آموزش پزشکی " به میزبانی دانشکده علوم پزشکی خلخال

کـارگروه مـدیریت جامع کیفیت در آموزش علوم پزشـکی کلان منطقه آمـایش ۲ در نظر دارد نخســتین "جشـنواره یک‌روزه مـدیریت جـامع کیفیت در آمـوزش علوم پزشـکی" را به میزبـانی دانشـکده علوم پزشـکی خلخـال بـا حضور اساتیـد، دانشـجویان و کارکنان دانشـگاهها/دانشـکده‌ها در مورخه ۱۴۰۲/۰۸/۰۳ برگزار نمایـد. شرکت‌کنندگان محترم میتوانند با مشاهده وبسایت جشنواره بــه نشـــانی (https://khalums.ac.ir/amo/fa/page/۳۹۱۰)، آثـــار ارزشــــمندخـــود را بـــه ایمیـــل اختصاصــــی جشـــنواره (TQM@khalums.ac.ir) ارسال نمایند. لازم به ذکر است از افرادی که آثار آنها پذیرفته شده باشد، دعوت حضوری به عمل آمده و می‌توانند از امتیازات بازآموزی و توانمندسازی جشـنواره نیز برخوردار شوند.

• در شنبه 11 شهريور 1402
  • در يکشنبه 12 شهريور 1402