تاریخ : دوشنبه 24 مهر 1402

به مناسبت شروع سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود؛

ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است

دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با صدور پیامی، موفقیت دانشجویان جدیدالورود در آزمون سراسری و راهیابی به دانشگاه را به آنان تبریک گفت.
به گزارش مفدا مراغه ،دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت شروع سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود گفت:ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است. شروعی برای خلاقیت و ترویج علم آموزی.قطعا دست یافتن و رسیدن به این نقطه پیروزی پایان کار نبوده و نیاز به پشتکار و تلاش عالی دارد، به همگی شما دانشجویان پرتلاش خسته نباشید می گوییم که توانستید به این قله از موفقیت دست پیدا کنید و در رشته مورد نظر خود قبول شوید.
ایشان افزود :امیدواریم به کمک خداوند منان، در طول سال تحصیلی جدید در جهت‌خود سازی و علم اندوزی، تلاش نموده و در آینده با علم و معرفت بیشتر در جهت پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشید.

وی همچنین با تاکید براینکه دانشگاه مکان تفکر، تحقیق و تولید راه حلهایی علمی برای رفع مشکلات جامعه است ادامه داد: ما مسئولان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه بر خود وظیفه میدانیم نهایت تلاش خود را جهت فراهم نمودن محیطی سالم، علمی و با استانداردهای بالای آموزشی و پژوهشی برای شما جوانان مشتاق علم و اندیشه ایجاد کرده و شمارا در مسیر علم اندوزی راهنمایی کنیم.
امیدواریم که این مقطع تحصیلی برای همه ی شما توام با موفقیت،سلامتی و نشاط بوده و بهترین خاطرات در شهر مراغه و دانشکده علوم پزشکی مراغه برای شما رقم بخورد.
  • در دوشنبه 24 مهر 1402