تاریخ : چهارشنبه 3 آبان 1402

جلسه ارزیابی بیرونی اعتبار بخشی موسسه‌ای با حضور ارزیابان وزارت بهداشت

ارزیابی بیرونی اعتبار بخشی موسسه‌ای دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور ارزیابان وزارت بهداشت انجام شد.

به گزارش مفدا مراغه، جلسه ارزیابی بیرونی اعتبار بخشی موسسه‌ای دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر علی احسانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی، مدیران و سایر اعضای مرتبط با اعتبار بخشی در سالن جلسات ستاد مرکزی برگزار شد.
تیم ارزیابان وزارت بهداشت در این بازدیدها با تشکیل کارگروه‌های " رسالت ، اهداف ، مدیریت و رهبری" ، " منابع و امکانات " ، " هیات علمی " ، "رفاه دانشجویی" ، " پژوهش و فناوری" و " آموزش و دانشجو " به بررسی مستندات مورد درخواست و بازدید از روند اجرای برنامه‌ها پرداختند.

جلسه ارزیابی بیرونی اعتبار بخشی موسسه‌ای  با حضور ارزیابان وزارت بهداشت

دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در نشست با تیم ارزیابان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن خوشامدگویی به تیم بازرسی وزارت به بیان دستاوردها و اقدامات اخیر حوزه سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه اشاره کرد و ضمن مغتنم دانستن حضور تیم ارزیاب از معاونین خواست تا از حضور تیم ارزیابان تجربیات لازم را کسب کنند.

جلسه ارزیابی بیرونی اعتبار بخشی موسسه‌ای  با حضور ارزیابان وزارت بهداشت

دکتر علی احسانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در حاشیه ارزیابی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: تیم ارزیابی وزارت بهداشت ، از سایر دانشگاه‌ها و کلان منطقه‌های کشور هستند و از این جهت استفاده از تجارب کلان منطقه‌ها می‌تواند در پیشبرد اهداف دانشگاه نقش پر رنگی داشته باشد .
در اختتامیه ارزیابی اعتبار بخشی وزارت بهداشت ،ارزیابان پیشنهادات خود را در زمینه ارتقای امور مرتبط با حوزه‌های مختلف دانشکده علوم پزشکی مراغه به رئیس ، معاونین و مدیران ارائه کردند.

• در چهارشنبه 3 آبان 1402