تاریخ : شنبه 13 آبان 1402

حضور مدیر مرکز مطالعات و مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی دانشکده پزشکی و مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) در سمینار مدیران مراکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش پزشکی

سمینار دو روزه مدیران مراکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش دانشکده‌ها و بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در تاریخ نهم الی دهم آبان ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر ابوالفضل باقری فرد در سمینار مدیران مراکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش دانشکده‌ها و بیمارستان‌های آموزشی با بیان اینکه EDC و EDO ها، مغز متفکر دانشگاه ها هستند، افزود: تمام توان برای تقویت این مراکز و حل چالش های موجود از جمله بحث ساماندهی ساختار سازمانی، ارتقاء اعضای هیئت علمی و تامین منابع انسانی به کار گرفته شود.
رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دکتر حوریه محمدی بیان کرد: بحث چارت سازمانی و نداشتن جایگاه قانونی، مهم ترین چالش مراکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش می باشد که باعث کاهش انگیزه اعضای هیئت علمی شده است بنابراین باید ساختار سازمانی این مراکز ساماندهی و شرح وظایف آنها بازنگری شود.
وی بر حمایت و تقویت  کمیته های دانشجویی در مراکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش تاکید کرد و افزود: پیگیری بحث تشکیل کمیته دانشجویی، بررسی فرایندهای دانشجویی و تعامل دو سویه با دبیرخانه های تخصصی آموزشی و همچنین ایجاد کمیته تکنولوژی ها و فناوری های نوین آموزشی از جمله برنامه های عملیاتی در دست اقدام است.
همچنین ایشان بیان کردند: بودجه لازم برای برگزاری دوره های توانمندسازی مراکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش و کمیته های دانشجویی تامین شده و به دانشگاه‌های علوم پزشکی بر اساس تحقق اهداف ارائه می شود. برگزاری پنل های هم اندیشی با محوریت ارائه تجربیات دانشگاهها در مورد تعاملات مراکز EDC و EDO و نشست های کارگروه های تخصصی بر اساس حیطه های 9 گانه شرح وظایف در دانشکده های علوم پزشکی از برنامه های این سمینار دو روزه بود.

• در شنبه 13 آبان 1402
  • در شنبه 13 آبان 1402