تاریخ : يکشنبه 14 آبان 1402

نشست بصیرت افزایی در مورد واقعه ۱۳ آبان در دانشکده علوم پزشکی مراغه

نشست بصیرت افزایی و کرسی آزاد اندیشی در مورد واقعه ۱۳ آبان با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفر زاده عضو هیات علمی دانشگاه مراغه، در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفر زاده عضو هیات علمی دانشگاه مراغه در نشست بصیرتی و کرسی آزاد اندیشی در مورد واقعه ۱۳ آبان گفت: ۱۳ آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ با بیان اینکه سه رخداد مهم در ۱۳ آبان از جمله سالروز تبعید امام، کشتار دانش آموزان و سالروز تسخیر لانه جاسوسی رخ داده است.

نشست بصیرت افزایی در مورد واقعه ۱۳ آبان در دانشکده علوم پزشکی مراغه

وی بیان کرد: شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر استکبار در نگاه و رویکرد ملت ایران فقط یک شعار نیست بلکه به عنوان یک فرهنگ استکبارستیزی و نماد ایستادگی، مقاومت و فریاد حق طلبی در مقابل نظام های استکباری است.
ایشان اظهار کرد: بر اساس فرمایشات امام راحل (ره) یکی از اهداف و فلسفه بعثت انبیا نیز مبارزه با استکبار، ظلم و بی عدالتی است و امروزه به عنوان یک باور دینی به این مهم نگاه می شود.
وی تصریح کرد: هر کدام از سه واقعه 13 آبان نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می شود و یکی از پیام های مهم این سه واقعه مبارزه با مستکبران عالم، ظلم و بی عدالتی است و ریشه این پیام ها در فرهنگ قرآنی و فرهنگ عاشورای حسینی (ع) است.
وی تصریح کرد: ملت ایران با برپایی راهپیمایی 13 آبان در صددند در راستای تقویت روحیه استکبار ستیزی حرکت کنند و جنایات و بدعهدی های آمریکا را تبیین کنند.

• در يکشنبه 14 آبان 1402