تاریخ : دوشنبه 6 آذر 1402

به مناسبت هفته قرآن و عترت؛

اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی مراغه با جانباز دفاع مقدس دیدار کردند

در راستای تجلیل از جانبازان دوران دفاع مقدس و ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به مناسبت هفته بسیج،اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی مراغه از جانباز دفاع مقدس دیدار کردند.
به گزارش مفدا مراغه ، دکتر ارجمند، دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن گرامیداشت هفته بسیج و تقدیر از رشادت‌ها، جانفشانی‌ها، ایثارگران و آزادگان در دوران دفاع مقدس و مدافعان امنیت و حرم اظهار کرد: شهدا، جانبازان و آزادگان برای حفظ نظام و انقلاب از جان خود مایه گذاشتند و مایه عزت، افتخار و سربلندی ملت ایران و انقلاب اسلامی هستند.
ایشان همچنین افزود: جانبازان گنجینه ارزشمند انتقال فرهنگ ایثاروحماسه هشت سال دفاع مقدس هستند و امنیت و پایداری امروز را مرهون خون شهدا ورشادتمندی این عزیزان هستیم. درپایان دیدار با اهدای لوح تقدیر و هدیه از طرف دانشکده علوم‌ پزشکی مراغه به جانباز دفاع مقدس تجلیل بعمل آمد.
همچنین جانباز دفاع مقدس خاطراتی پیرامون جنگ تحمیلی و نحوه جانباز شدن خود و دوران دفاع از کشور مطرح نمودند.

اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی مراغه با جانباز دفاع مقدس دیدار کردند

• در دوشنبه 6 آذر 1402