تاریخ : دوشنبه 13 آذر 1402
کد 1900

بازدید بازرسین کمیته انطباق دانشکده علوم پزشکی مراغه از بیمارستان بو علی سینا و شهید دکتر بهشتی

بازرسین کمیته انطباق دانشکده علوم پزشکی مراغه در راستای بازدیدهای میدانی از واحدهای تابعه دانشکده علوم پزشکی مراغه، از بیمارستان بو علی سینا و شهید دکتر بهشتی بازدید کردند.
 به گزارش مفدا مراغه ، تیم بازرسی انطباق دانشکده علوم پزشکی مراغه به منظور اجرای بهتر فرایند آیین نامه انطباق و بهبود وضعیت موجود مراکز درمانی، از مرکز آموزشی و درمانی ابن سینا و شهید دکتر بهشتی مراغه بازدید به عمل آورد . در این بازدید قسمت های مختلف بیمارستان توسط بازرسین ویژه طرح مذکور، مورد بازدید قرار گرفت .
شایان ذکر است در این بازدیدها، تکریم ارباب رجوع، رعایت مسائل اخلاقی، اجرای برنامه های فرهنگی و ارائه خدمت مطلوب به مراجعین و وضعیت حریم خصوصی مراجعه و بیماران، تفکیک اتاق تزریقات، استفاده از پرده های سقفی یا پاراوان و همگن سازی کارکنان و بیماران و دانشجویان و کارآموزان همچنین حفظ کرامت انسانی و ... مورد بررسی قرار می گیرد.

• در دوشنبه 13 آذر 1402