تاریخ : سه شنبه 5 دي 1402
کد 1922

آیین تجلیل از بازنشسته دانشکده علوم پزشکی مراغه

مراسم تکریم و تجلیل از سی سال تلاش صادقانه بازنشسته دانشکده علوم پزشکی مراغه همزمان با بزرگداشت هفته پژوهش در ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده علوم از بازنشسته دانشکده علوم پزشکی مراغه تجلیل و قدردانی شد.
دکتر ارجمند در ابتدای مراسم ضمن قدردانی از زحمات سی ساله خانم سعیدی کارمند معاونت آموزشی تقدیر و تشکر کرد و برای ایشان آرزوی سلامتی و تندرستی نمود .
ایشان افزود :  بازنشستگی آغازی از یک مرحله زندگی است که باید قدر این دوران را دانست و با برنامه ریزی از آن نهایت بهره را برد، وی همچنین تاکید کرد با آنکه جای خالی همکاران بازنشسته در مجموعه کاملاً مشهود است اما دانشکده از تجربیات ارزنده بازنشستگان بهره خواهد برد و تجارب، فکر و اندیشه ی آنان در این سازمان ماندگار است و چراغ راه مسیر پیشرفت خواهد بود.

همچنین در پایان مراسم با اهدای لوح یادبود از زحمات خانم رقیه سعیدی تجلیل بعمل آمد.

• در سه شنبه 5 دي 1402