تاریخ : يکشنبه 10 دي 1402
کد 1924

فراخوان ثبت نام شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سال 1403

فراخوان ثبت نام شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سال 1403 شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور، در پنج حیطه مختلف برگزار می شود و دانشجویان تمامی مقاطع می توانند در این المپیاد شرکت کنند.
به گزارش مفدا مراغه ، شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حیطه های: استدلال بالینی: بیماری ها و حوادث عروق مغزی، آموزش پزشکی: فناوری های پیشرفته و هوشمند در آموزش، همگرایی در علوم پایه: آترواسکلروزیس، کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه: سلامت دیجیتال و هوش مصنوعی و مدیریت نظام سلامت: پیشگیری و سلامت خانواده است و تمامی دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شاغل به تحصیل می‏‌توانند، از 7 تا 24 آذرماه 1402 در تمامی حیطه‌های المپیاد شرکت کنند.
همچنین، دانشجویان PhD و دستیاران (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) فقط می‌توانند در حیطه «کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم» شرکت کنند.
توضیح اینکه، دانشجویان برای شرکت در المپیاد می‌بایست واجد یکی از شرایط زیر باشند:
- دارا بودن معدل کل ۱۴ به بالا
- داشتن طرح یا اقدام نوآورانه به تایید EDC
- دانشجوی توانمند و خلاق به تایید معاون آموزشی دانشکده و EDO
دانش‌آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون‏‌های کشوری المپیاد در هر دوره کمتر از ۶ ماه از فارغ‌التحصیلی آنها گذشته باشد، می‌توانند در المپیاد شرکت کنند.
تسهیلات اعطایی و امتیازات شرکت در این جشنواره، عضویت در دفتر استعدادهای درخشان، استریت شدن، عضویت در بنیاد علمی نخبگان، کسب جوایز و لوح تقدیر از معاون آموزشی وزارت بهداشت، کسب لوح و جوایز ارزنده از دانشگاه محل تحصیل و ... است.
  • در يکشنبه 10 دي 1402