تاریخ : شنبه 7 بهمن 1402
کد 1932

انتصاب سرپرست معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

طی حکمی از سوی دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر ابراهیم علی افسری بعنوان معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد.

به گزارش مفدا مراغه،با ابلاغ دکتر ارجمند ، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر ابراهیم علی افسری بعنوان سرپرست معاونت آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب شد.

متن ابلاغ رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه خطاب به دکتر ابراهیم علی افسری شرح است:

همکارمحترم جناب آقای دکتر ابراهیم علی افسری

عضو محترم هیات علمی گروه پرستاری دانشکده علوم پزشکی مراغه

با احترام نظر به تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ بعنوان سرپرست معاونت آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب می‌گردید. امید است با استعانت از خداوند متعال و استفاده از تجارب ارزنده سایر اساتید و اعضای هیات علمی و کارشناسان حوزه های مختلف و با بهره گیری از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود و رعایت کلیه جوانب شرعی و قانونی در انجام وظایف محوله موفق باشید. توفیق روزافزون شما را در همه امور از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

• در شنبه 7 بهمن 1402
  • در شنبه 7 بهمن 1402