تاریخ : پنجشنبه 12 بهمن 1402
کد 1938

با حضور مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت؛

نشست اندیشه ورزی اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر هاشمی، مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، در این نشست که همزمان با ایام دهه فجر در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد، در مورد دستاوردها و پیشرفت های قابل توجه کشور در عرصه های مختلف پس از انقلاب اسلامی بحث و تبادل نظر شد.
همچنین لزوم مشارکت آگاهانه و پرشور در انتخابات پیش رو و نقش محوری اساتید هیات علمی و جامعه نخبگانی در تبیین اهمیت موضوع و حفظ اقتدار نظام جمهوری اسلامی مورد تاکید قرار گرفت.
گفتنی است جوانی جمعیت، ازدواج و فرزندآوری، بحران پیری جمعیت و مشکلات پیش روی کشور در آینده، دیگر موضوع محوری این نشست بود.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر هاشمی  مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ضمن تحلیل ابعاد مختلف قانون جوانی جمعیت گفت: وزارت بهداشت با راه‌اندازی قرارگاه جوانی جمعیت همه تلاش خود را برای پیشگیری از معضل بزرگ سالخوردگی کشور به کار بسته و در این راه به کمک تمام بخش‌ها به ویژه بخش‌های فرهنگی نیاز دارد؛ زیرا تشویق به فرزندآوری نیازمند پیوست فرهنگی است.

• در پنجشنبه 12 بهمن 1402
  • در دوشنبه 16 بهمن 1402