تاریخ : شنبه 1 ارديبهشت 1403
کد 1948

مراسم گرامی‌داشت روز جهانی بهداشت و هفته سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش مفدا مراغه ، مراسم گرامی‌داشت روز جهانی بهداشت و هفته سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری انجمن علمی بهداشت عمومی برگزار شد.
این مراسم با حضور دکتر ابراهیم علی افسری معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، اعضای هیئات علمی و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.
دکتر علی افسری در این مراسم به اهمیت و اولویت بهداشت در پیشگیری اشاره کردند و گفت: ۱۸ تا ۲۴ فروردین به نام "هفته بهداشت" نامگذاری شده است و ۷ آوریل نیز روز جهانی بهداشت و روز سلامتی می باشد، همچنین فرصتی برای معرفی نگاه‌ها و نگرانی‌ها متولیان سلامت در خصوص توسعه شاخصه‌های بهداشتی، اولویت‌های بهداشت، اهمیت بیشتر پیشگیری نسبت به درمان، گسترش خدمات بیمه همگانی و کاهش نابرابری‌ها در نظام سلامت است.

مراسم گرامی‌داشت روز جهانی بهداشت و هفته سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه

در ادامه دکتر سلیمانی مدیر آموزشی به این نکته اشاره کرد وگفت :بهداشت عمومی عبارت است از کنترل عواملی از محیط زندگی که به نحوی ، در رفاه و سلامت بدنی ,روانی و اجتماعی انسان تأثیر دارند یا خواهند داشت.
گفتنی است طی این مراسم از دانشجویان فعال در انجمن علمی بهداشت عمومی نیز تقدیر به عمل آمد.

• در شنبه 1 ارديبهشت 1403