تاریخ : سه شنبه 22 خرداد 1403
کد 1974

به مناسبت رحلت امام خمینی ؛

دیدار با خانواده شهدا به مناسبت رحلت جانگذاز رهبر کبیر انقلاب اسلامی

مسئولین معاونت فرهنگی و دانشجویی به همراه معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت گرامیداشت سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی با خانواده معظم شهدا دیدار ، و به مقام والای شهیدان ادای دین کردند.
به گزارش مفدا مراغه ، دکتر ابراهیم علی افسری معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه جمعی از مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت گرامیداشت سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی باخانواده شهدا دیدار کردند.
در این دیدار دکتر ابراهیم علی افسری در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: خانواده شهدا افتخار ملت ما هستند و شهید جاودانه ترین و مقدس ترین واژه انقلاب است و مسئولان نیز بایستی در این مسیر، شأن خانواده های معظم شهدا را حفظ نمایند.
وی خاطر نشان کرد: حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام است و امروز آرامش حاکم بر جامعه را مدیون قطره قطره‌های خون شهدا هستیم.
وی با تأکید بر اینکه جوانان امروز باید فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگه دارند، گفت: باید به نسل سوم و چهارم انقلاب بگوییم که اگر آن ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها نبود امروز شاهد این عزت و سربلندی نبودیم.

دیدار با خانواده شهدا به مناسبت رحلت جانگذاز رهبر کبیر انقلاب اسلامی

• در سه شنبه 22 خرداد 1403