تاریخ : سه شنبه 22 خرداد 1403
کد 1980

برگزاری جلسه شروع به کار اعضای جدید شورای صنفی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اولین جلسه شورای صنفی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه پس از برگزاری انتخابات در سال جاری با حضور اعضای منتخب در سالن جلسات معاونت آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه،

بهزاد موسی زاده، مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تبریک به اعضای جدید شورای صنفی و قدردانی از زحمات دبیر اسبق این شورا و سایر اعضای شورای صنفی قبلی، بر مشارکت فعالانه تمامی اعضای شورای صنفی در امورات مربوطه تاکید کرد و گفت: شورای صنفی به عنوان یک تشکل دانشجویی رسمی و ساختار یافته ظرفیت بالایی در راستای مطالبه گری و همچنین همراهی و کمک به رفع چالش های صنفی، رفاهی، آموزشی و پژوهشی دانشجویان دارد.وی در ادامه افزود: بستر سازی فرهنگی و  ایجاد زمینه گفتمان سازنده و اثربخش بین دانشجویان و مسئولین از جمله موارد مهمی است که شورای صنفی می تواند نقش تاثیر گذرای در شکل گیری مناسب آن داشته باشد.
مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه خاطرنشان کرد:
شورای صنفی پل ارتباطی بین دانشجویان و مسئولین بوده ، به عنوان نماینده منتخب دانشجویان وظیفه احصا، انتقال و پیگیری مسائل و  مشکلات دانشجویان را داشته و در عین حال به عنوان قشر نخبه و بازوی مدیریتی در پیشبرد اهداف سازمانی و انعکاس برنامه ها و اقدامات دانشگاه  فعالیت می نمایند. حجت الاسلام رجب زاده، مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی دانشکده نیز در این نشست با اشاره به ضرورت وجود فضای نقادانه در دانشگاه گفت: ایجاد فضای مطالبه گری و نقادی در فضای دانشگاه ضرورت و اهمیت بسیار بالایی دارد و باعث پویایی و رشد دانشگاه می شود اما نکته ای که باید به آن توجه کرد تمایز بین نقادی و تخریب است که باید مورد توجه قرار گیرد. گفتنی است دراین جلسه از بین کاندیداها برای دبیری شورا ، سلیم برزگر با کسب اکثریت آراء به عنوان دبیر کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویان انتخاب شد.همچنین با پیشنهاد اعضاء مقرر شد در طول سال تحصیلی آینده برخی از جلسات شورای صنفی به صورت عمومی در سالن آمفی تئاتر برگزار شده و دانشجویان از نزدیک در جریان روند اداره دانشگاه و نحوه پیگیری امورات و مسائل مختلف قرار بگیرند.

• در سه شنبه 22 خرداد 1403