تاریخ : شنبه 26 خرداد 1403
کد 1984

بازدید از آشپزخانه مرکزی و رستوران‌ مکمل دانشگاه بناب

به گزارش مفدامراغه،در راستای برنامه ریزی برای راه اندازی رستوران مکمل و تکمیل صنعتی سازی آشپزخانه دانشکده علوم پزشکی مراغه، از امکانات رفاهی دانشگاه سراسری بناب در حوزه تغذیه دانشجویان بازدید به عمل آمد. بهزاد موسی زاده مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشکده با اشاره به برنامه بازدیدهای دانشگاهی گفت: با توجه به رایزنی‌های بعمل آمده و برنامه ریزی های انجام گرفته در این زمینه، از امکانات و آشپزخانه‌های دانشگاه‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت بازدید بعمل می آید. وی افزود : هدف از برگزاری این بازدید ها، آشنایی با روند تجهیز آشپزخانه های صنعتی و فرآیند مدیریت رستوران های مکمل دانشگاه‌ها و پیاده سازی تجربیات موفق در دانشکده علوم پزشکی مراغه می باشد.

• در شنبه 26 خرداد 1403