تاریخ : سه شنبه 5 تير 1403
کد 1989

‎به همت بسیج جامعه پزشکی

‎برگزاری نشست بصیرت افزایی با موضوع انتخابات ریاست جمهوری

‎نشست بصیرت افزایی با موضوع انتخابات ریاست جمهوری توسط بسیج جامعه پزشکی و با حضور ‎حجت الاسلام والمسلمین برزگر، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان مراغه و جمعی از کارکنان در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، نشست بصیرت افزایی با موضوع انتخابات ریاست جمهوری توسط بسیج جامعه پزشکی و با حضور حجت الاسلام والمسلمین برزگر، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان مراغه و جمعی از کارکنان در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد. حجت الاسلام والمسلمین برزگر، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان مراغه با تبریک عید سعید غدیر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت گفت:  مشارکت حداکثری در انتخابات به دولت مشروعیت و مقبولیت بیشتری می‌بخشد و باعث روی کار آمدن دولت قوی خواهد شد. وی با بیان این که وظیفه ما به عنوان یک دستگاه اجرایی فراهم کردن بستر مناسب جهت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است گفت: عدم جانبداری از یک جبهه سیاسی و یا یک نامزد خاص و رعایت اصل بی طرفی نیز باید مورد توجه مدیران و کارکنان قرار گیرد.
  • در سه شنبه 5 تير 1403