تاریخ : سه شنبه 5 تير 1403

از سلسله نشست های حضور حداکثری

نشست تبیینی کادر درمان با موضوع حضور پرشور در انتخابات ریاست جمهوری

به گزارش مفدامراغه،

نشست بصیرتی و تبیین گری برای حضور حداکثری در انتخابات با حضور کارکنان مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان سینا دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.پیرو بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص مشارکت حداکثری در انتخابات و با عنایت به مصوبه شورای فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه، مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان سینا جهت حضور حداکثری کادر درمان و جامعه هدف خود جلسات بصیرت افزایی و روشنگری با موضوع انتخابات برنامه‌ریزی و برگزار می کند. در این نشست که با حضور مدیر بیمارستان، معاون آموزشی مرکز و مدیران و کارکنان بخش‌های بالینی و اداری برگزار شد بر مشارکت و حضور پرشور مردم در انتخابات که مهمترین راهبرد کشور در شرایط کنونی می‌باشد تاکید شد.

• در سه شنبه 5 تير 1403