تاریخ : چهارشنبه 6 تير 1403
کد 1999

برگزاری مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهدای خدمت

به گزارش مفدامراغه،مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت رئیس جمهور خستگی‌ناپذیر و مردمی و هیئت همراهشان، در ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رجب زاده مسئول ترویج فرهنگ اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه در ابتدای سخنان خود، به تبیین ویژگی‌های شهدا به ویژه شهید رئیسی و همراهانش پرداخت و اظهار کرد: سیدالشهدای خدمت با شهادت خود انقلاب اسلامی را بیمه کرد و به تعبیر مقام معظم رهبری ملت ایران را زنده کرد.ایشان افزود : سیدالشهدای خدمت ولایت‌مدار بود و امر اهل بیت(علیهم‌السلام) را احیاء کرد و خدای متعال نیز به بهترین وجه، مزد خدمت او را داد و عزیز کرد.در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رجب زاده درباره ویژگی‌های شخصیتی شهید مالک رحمتی گفت: او مصداق بارز جوان مومن و انقلابی بود و توانست در مدت زمان کوتاه خدمت در استان آذربایجان شرقی دل‌های مردم و مسئولان را به خود جلب کند و خدمتی ماندگار را در ذهن مردم شريف این استان به یادگار بگذارد.در ادامه دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت:  اگر چه امروز جای این شهدا در میان ما خالی است، اما شهادت عزت ابدی بود که به سبب مجاهدت‌های این عزیزان روزی آنان شد و باید به حال ایشان غبطه خورد.
  • در چهارشنبه 6 تير 1403