تاریخ : شنبه 16 تير 1403
کد 2003

به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم

پیام تسلیت دکتر ابراهیم علی‌افسری به مناسبت فرارسیدن ایام محرم

دکتر ابراهیم علی افسری معاون آموزشی پژوهشی ودانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه  طی پیامی فرارسیدن ایام ماه محرم را تسلیت گفت.
به گزارش مفدامراغه،

بسم الله الرّحمن الرّحیم ،چندین قرن از غروب غریبانه عاشورا و واقعه کربلای سال ۶۱ هجری می‌گذرد و محرمی دیگر از راه رسید؛ ایّامی که یادآور بزرگترین حماسه ظلم‌ستیزی و آزادگی در تاریخ بشر و حکایت بی‌بدیل رشادت انسان‌های والا و پاک‌دلی است که عاشقانه به ندای حق لبیک گفتند و در راه دین مبین اسلام از جان عزیز خود گذشتند.ماه محرم، فرصتی است برای تجدید عهد با آرمان‌های امام حسین علیه‌السلام و یاران وفادارش. در این ماه، دل‌های ما با یاد و خاطره شهدای کربلا پیوند می‌خورد و اشک‌های ما به نشانه عشق و ارادت به اهل بیت جاری می‌شود. امید است که عزاداری‌های شما در این ماه مورد قبول درگاه الهی قرار گیرد و خداوند همه ی ما را در مسیر حق و عدالت ثابت قدم نگه داشته و ما را در پیروی از اهل بیت علیهم‌السلام یاری نماید.اینجانب بدینوسیله، حلول ماه محرم، ایّام شهادت فرزند گرامی پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص)؛ حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و هفتاد و دو تن از یاران باوفای ایشان را که یادآور شعار بلند «هیهات من الذلّة» است؛ به ساحت منجی عالم بشریت امام زمان (عج) و نائب بر حقّش مقام معظّم رهبری (مدّ ظلّه العالی)، همه مسلمانان و آزادگان جهان به ویژه مردم شریف شهرستان مراغه و جامعه دانشکده علوم پزشکی مراغه تسلیت عرض می‌نمایم. امید که عزاداری‌ها و سوگواری‌های همه ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) مورد قبول درگاه احدیّت قرار گیرد.

ابراهیم علی افسری معاون آموزشی پژوهشی ودانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

• در شنبه 16 تير 1403