تاریخ : دوشنبه 5 شهريور 1403
کد 2013

پیشرفت و توسعه زیرساخت‌های آموزشی از اولویت‌های اصلی ما برای بهبود شرایط آموزشی است

معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه فت : برای بهبود شرایط آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه در فرصت فصل تابستان توانسته‌ایم تا ظرفیت کلاس‌های درس را افزایش دهیم .

به گزارش مفدامراغه ، دکتر ابراهیم علی افسری معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم‌ پزشکی مراغه پیشرفت و توسعه زیر ساخت های آموزشی را از اولویت‌های اصلی دانشکده علوم پزشکی مراغه دانست و گفت : برای بهبود شرایط آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه در فرصت فصل تابستان توانسته‌ایم تا ظرفیت کلاس‌های درس را افزایش دهیم .

ایشان افزود : تلاش ما این است با همکاری معاونت توسعه ، با افزایش سطح کیفیت و زیرساخت‌های آموزشی ، شرایط بهتری برای دانشجویان و اساتید فراهم کنیم.

وی خاطر نشان کرد: هر ساله با افزایش تعداد رشته‌های تحصیلی و افزایش پذیریش دانشجویان در مقاطع کارشناسی ،کارشناسی ارشد و پزشکی باید ظرفیت‌های آموزشی را در جهت رفاه حال دانشجویان افزایش دهیم تا کمبود فضای آموزشی، در دانشکده علوم‌پزشکی مراغه را نداشته باشیم

• در دوشنبه 5 شهريور 1403
  • در سه شنبه 20 شهريور 1403
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)