تاریخ : چهارشنبه 18 مهر 1403
کد 2046

به همت انجمن علمی بهداشت محیط؛

مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط

مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط در دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور دانشجویان ،اساتید و اعضای هیات علمی رشته بهداشت محیط برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه،دکتر ابراهیم علی افسری معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این مراسم از تلاش‌های ارزنده کارشناسان بهداشت محیط در بیمارستان‌ها و سایر محیط‌های کاری قدردانی و بر اهمیت فعالیت‌های آن‌ها در ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه تأکید کرد. ایشان افزود : ۲۶ سپتامبر توسط فدراسیون بین المللی بهداشت محیط به عنوان روز جهانی بهداشت محیط تعیین شده است . هدف از این کار، افزایش آگاهی و برجسته کردن اهمیت بهداشت محیط در سراسر جهان است.
در ادامه دکتر عبدالله نژاد مدیر گروه رشته بهداشت گفت: هر ساله فدراسیون بین المللی بهداشت محیط ، شعاری در قالب جنبش جهانی به منظور حفاظت از کره زمین ، سلامت و آینده مشترک همه انسان ها اختصاص می‌دهد که شعار امسال “با ایجاد جوامع تاب آور از طریق کاهش خطر بلایا و تغییر اقلیم و سازگاری با آنها" انتخاب شده است.
ایشان در ادامه افزود : این روز ،توجه به مسائل حیاتی مرتبط با بهداشت محیط را برجسته و بر اهمیت محیط‌های پاک و ایمن برای زندگی سالم تاکید می‌کند. که می‌توان از آن به عنوان فرصتی برای آموزش مردم، سیاستگذاران و ذینفعان استفاده کرد.

• در چهارشنبه 18 مهر 1403