تاریخ : پنجشنبه 30 ارديبهشت 1395
کد 207

دانشجویان رشته بهداشت عمومی از کشتارگاه صنعتی و بسته بندی گوشت دام پرهام سهند مراغه بازدید کردند

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، در راستای آموزش و یادگیری در عرصه واحد درسی بهداشت مواد غذایی، دانشجویان رشته بهداشت عمومی از کشتارگاه صنعتی و بسته بندی گوشت دام پرهام سهند مراغه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، در راستای آموزش و یادگیری در عرصه واحد درسی بهداشت مواد غذایی، دانشجویان رشته بهداشت عمومی از کشتارگاه صنعتی و بسته بندی گوشت دام پرهام سهند مراغه بازدید کردند.
دکتر پورجعفر استاد واحد درسی مربوطه و عضو هیأت علمی دانشکده در این خصوص گفت: این بازدیدها با هدف آشنایی دانشجویان با نحوه فعالیت واحدهای صنفی و در جهت یادگیری و درک هرچه بهتر و بیشتر مباحث بهداشتی صورت می پذیرد.
گفتنی است این بازدید در مورد آشنایی با مباحث زیر انجام گرفت:

- بهداشت گوشت قرمز به عنوان ماده خام غذایی روزانه
- بیماریهای قابل انتقال بوسیله گوشت
- چگونگی تشخیص گوشت ناسالم
- معاینه دام ها قبل و بعد از کشتار و اصول کار بهداشتی در کشتارگاههای دام
- بهداشت کارگران و تجهیزات خط کشتار و اصول بهداشتی توزیع گوشت
- سیستم تصفیه و دفع فاضلاب کشتارگاههای صنعتی

آلبوم تصاویر بازدید از کشتارگاه پرهام سهند مراغه