تاریخ : يکشنبه 30 خرداد 1395

نشست هم اندیشی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، با حضور معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، مدیر امور آموزشی، مدیر امور پژوهشی، مسئول دبیرخانه بسته های تحول و اعضای هیأت علمی دانشکده، نشست هم اندیشی و تعیین کارگروههای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برگزار شد.

دکتر فرید اعلایی، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، در ابتدای نشست، به تشریح بسته های دوازده گانه پرداخت و بر ضرورت این امر تاکید کرد. ایشان افزود: پیگیری های مستمر و مداوم از وزارت متبوع و متعاقبا دبیرخانه مرکزی کلان منطقه روی این موضوع وجود دارد و و ما نیز هسو با اهداف کلان منطقه باید در پیشبرد اهداف و ماموریتهای محوله ممارست داشته باشیم.

گفتنی است در ادامه، اعضاء حاضر در جلسه به صورت تخصصی در خصوص بسته های دوازده گانه به بحث و تبادل نظر پرداختند و پس از بررسی های لازم مسئولین بسته ها و اعضای بسته ها مشخص شده  و معرفی شدند و مقرر شد تا هفته آینده کارگروهها نسبت به تشکیل گروههای مربوطه اقدام کرده و در جلسه ای که به همین منظور برگزار خواهد شد به گزارش عملکرد خود بپردازند.

همچنین در این نشست، مقرر شد تا در هفته پیش رو کارگاه آموزشی سامانه آتنا که در راستای بسته های تحول و نوآوری توسط وزارت معرفی و راه اندازی شده است، بوسیله مسئول دبیرخانه برای اعضا و کاربران سامانه آتنا برگزار شود.

بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی، در راستای تحول در نظام آموزش علوم پزشکی و با تاکید بر اولویتهای کشور به عنوان گام چهارم طرح تحول نظام سلامت مطرح شده است و وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی عهده دار اجرایی ساختن این برنامه ملی است.