تاریخ : چهارشنبه 2 تير 1395

جلسه بازبینی ساز و کارهای اجرایی همایش ملی زئونوزیز با محوریت تب مالت و هماهنگی برای اجلاس سالانه کارشناسان بهداشتی کشوربرگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، جلسه بازبینی ساز و کارهای اجرایی همایش ملی زئونوزیز با محوریت تب مالت و هماهنگی در خصوص میزبانی اجلاس کارشناسان بهداشتی کشور، با حضور معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، معاون بهداشتی، مدیر گسترش شبکه های بهداشتی، مدیر امور آموزشی، مدیر امور پژوهشی، دبیر اجرایی همایش و عوامل اجرایی همایش،برگزار شد.

دکتر تنومند، مدیر امور پژوهشی و دبیر علمی همایش، در آغاز جلسه گزارشی از کارهای انجام گرفته ارائه دادند. ایشان افزود: تاکنون نزدیک به صد نفر در همایش ثبت نام کرده اند و از بین آنها حدود چهل مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است و در طول هفته آتی مقالات پذیرش شده جهت داوری به داوران همایش ارجاع داده خواهد شد.دکتر تنومند، همچنین در خصوص سخنرانان کلیدی این همایش گفت: طی مذاکرات انجام گرفته، سخنرانان کلیدی همایش تقریبا مشخص شده اند و در آینده نزدیک تمامی سخنرانان پس از تائید مراجع ذی صلاح اطلاع رسانی خواهند شد.

گفتنی است، در این نشست، ساز و کارهای اجرایی همایش مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت و مقرر شد در خصوص شفاف سازی و تامین هزینه های مالی و جذب اسپانسر، جلساتی با هیأت رئیسه دانشکده برگزار شود و با توجه به تغییر زمان برگزاری همایش از سی ام و سی و یکم تیر ماه به هیجدهم و نوزدهم شهریور ماه سال جاری، اعمال برخی اصلاحات و تغییرات در پرتال همایش و پوستر رسمی و اطلاع رسانی همه جانبه به تصویب اعضا رسید.  همچنین، در این جلسه، آقایان یونس پروین و بهزاد موسی زاده به ترتیب به عنوان مسئول امور عمومی و مسئول روابط عمومی به صورت رسمی به عضویت دبیرخانه همایش درآمدند و شرح وظایف محوله در خصوص پیگیری امور مربوطه به ایشان ابلاغ شد.

همچنین، در ادامه این جلسه، پیشنهاد معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر برگزاری اجلاس سراسری کارشناسان بهداشتی کشور همزمان با همایش ملی زئونوزیز مورد بررسی قرار گرفت و معاون بهداشتی دانشکده ضمن استقبال از برگزاری این برنامه و با تاکید بر لزوم استفاده از چنین فرصتهایی تاکید کرد: اجرای برنامه هایی در سطح ملی و کشوری، می تواند فرصت مناسبی برای ارتقاء جایگاه دانشکده باشد ولی باید مواردی از قبیل تامین منابع مالی، نحوه مدیریت بر اجرای مطلوب، تقسیم کار و تامین نیروی انسانی مورد نیاز، به صورت جدی مورد توجه باشند.

شایان ذکر است، همایش ملی زئونوزیز با محوریت تب مالت در روزهای  18 و 19 شهریور ماه سال جاری در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار خواهدشد. همچنین در حاشیه این همایش دو کارگاه آموزشی با محوریت تب مالت نیز برای شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.

• توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟