تاریخ : پنجشنبه 31 تير 1395

مراسم تجلیل از همکار بازنشسته در معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، طی مراسمی که با حضور مسئولین، اساتید و کارکنان معاونت برگزار شد، از سی سال کار و تلاش و خدمت صادقانه آقای محمدرضی داداشی تقدیر به عمل آمد.

مدیر امور آموزشی دانشکده در این مراسم گرم و صمیمی، ضمن آرزوی سلامتی و توفیق برای آقای داداشی بیان داشت: دوران بازنشستگی فصلی جدید از زندگی است و زمانی است که انسان می تواند در عرصه های دیگری به بندگان خدا خدمت رسانی کند. دکتر خلیلی، با پاسداشت زحمات و خدمات خالصانه آقای داداشی در سنگرهای جنگ 8 سال دفاع مقدس و همچنین دانشکده علوم پزشکی مراغه یادآور شدند، ایشان فردی صادق، مسئولیت پذیر و متعهد هستند و از خداوند برای ایشان آرامش و طول عمر با عزت و احترام را خواستار شدند.

در ادامه مراسم نیز، هرکدام ازهمکاران حاضر در جلسه به نقل خاطرات شیرین در طول خدمت و همکاری با آقای داداشی پرداخته و فضایی شاد و صمیمی را رقم زدند.

گفتنی است، در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدیه از آقای داداشی تجلیل به عمل آمد.
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟