تاریخ : پنجشنبه 31 تير 1395

دکتر فرید اعلایی در نشست مشترک دانشکده با مدیران صنایع: دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان نهاد علمی حاضر است در خصوص انتقال علم و دانش روز دنیا با صنعت همکاری داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، نشست مشترک دانشگاه با صنعت، به میزبانی دانشکده علوم پزشکی مراغه و با حضور مدیران صنایع شهرستان مراغه برگزار شد.

معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این نشست، با تاکید برلزوم ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و صنعت افزود: دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان نهاد علمی  و با توجه به بهره مندی از نیروهای متخصص، حاضر است در خصوص انتقال علم و دانش روز دنیا با صنعت همکاری داشته باشد.

در ادامه، دکتر پور جعفری، مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشکده، به تبیین مسائل و مشکلات موجود و شکاف عظیم بین پتانسیلهای علمی کشور با نیاز بخش صنعت پرداخت و گفت: برای رسیدن به خودکفایی صنعتی و استقلال تکنولوژی و نیل به توسعه اقتصادی، نیازمند انتقال تکنولوژی از یک سو و خلق تکنولوژی در داخل کشور از سوی دیگر هستیم و قطعا رسیدن به این مهم مستلزم ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و صنعت می باشد. ایشان افزود: تشکیل  R&D های مشترک بین دانشگاه و صنعت و تشکیل کارگاههای آموزشی تخصصی در راستای توانمندسازی مسئولین فنی صنایع نیز از جمله مواردی است که ما را برای رسیدن به اهدافمان یاری خواهد کرد.

گفتنی است، این نشست با استقبال خوب متولیان صنعت روبرو شد و ایشان نیز خواستار تدوام در برگزاری چنین جلساتی در خصوص رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه تولید شدند.