تاریخ : چهارشنبه 14 مهر 1395

اولین نشست عمومی کانون های دانشجویی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، اولین نشست عمومی کانون های دانشجویی با حضور مسئول کانونهای دانشجویی، دبیران و اعضای کانونهای دانشکده برگزار شد.

مسئول کانونهای دانشجویی در این نشست به تشریح برنامه های آتی و خط مشی این واحد پرداخت و گفت: با توجه به اینکه مجوز فعالیت کانونهای دانشجویی در اردیبهشت ماه سال جاری صادر شد و بر این اساس کانونها به عضو گیری پرداخته و فعالیت رسمی خود را شروع کردند، لذا از دبیران کانونها انتظار می رود با توجه به وجود بستر مناسب و رویکرد مثبت در مدیریت دانشجویی و فرهنگی به مقوله فعالیتهای دانشجویی و برنامه ریزی هایی که در این زمینه انجام شده است شاهد فعالیت مستمر و جنب و جوش بیشتردر این عرصه باشیم.
گفتنی است در این نشست دبیران کانونها به شرح فعالیتهای انجام گرفته و همچنین برنامه های پیش رو در کانون تحت مسئولیت خود پرداختند و سپس حاضرین در جلسه به بیان نکته نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند که از جمله به در خواست تاسیس دو کانون جدید با عنوان فیلم و عکس و خبر و اردوهای جهادی میتوان اشاره کرد.

• توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟