تاریخ : چهارشنبه 14 مهر 1395

کمیته تحقیقات دانشجویی تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، جلسه کمیته تحقیقات دانشجویی با حضور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی، دبیر کمیته و تعدادی از اعضای شورای مرکزی تشکیل شد.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از عملکرد مثبت کمیته تحقیقات دانشجویی در روزهای آغازین سال تحصیلی جدید،  به استمرار برنامه ها و فعالیت ها تاکید نمود و به تبیین اهداف بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت کمیته تحقیقات دانشجویی پرداخت. دکتر حلاج زاده، همچنین ضمن تشریح وظایف و مسئولیت های اعضا، برگزاری کارگاه های توانمندسازی را جزو مهمترین برنامه های کمیته تحقیقات دانشجویی برشمرد.
گفتنی است در این جلسه دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی ضمن معرفی اعضای شورای مرکزی،  گزارش جامعی از فعالیت های کمیته تحقیقات ارایه داد که از جمله آن به عضو گیری از دانشجویان در اولین روزهای مهرماه،  تقسیم وظایف اعضای شورای مرکزی،  فعال سازی همه روزه اتاق کمیته تحقیقات و شروع به کار خبرنامه کمیته تحقیقات دانشجویی، می توان اشاره کرد.  رحمانی در ادامه به تشریح برنامه های پیش روی کمیته تحقیقات دانشجویی پرداخت و افزود: اعزام تیم پژوهشی به همایش های مختلف، برگزاری هفتگی کارگاه های توانمندسازی و برگزاری ژورنال کلاب ها از جمله برنامه هایی است که در قالب برنامه مدون و منظم اجرا خواهد شد.