تاریخ : دوشنبه 17 آبان 1395

اعضای شورای مرکزی شورای صنفی دانشجویی دانشکده مشخص شدند

دکتر بلال مسافری، مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده گفت: التزام به قانون و پایبندی به شیوه نامه ها، اثر بخشی شورای صنفی به عنوان یک نهاد فعال دانشجویی در امر پیگیری مطالبات رفاهی و معیشتی دانشجویان را بیشتر و مثمر ثمر تر خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، در جلسه ای که با حضور مدیر امور دانشجویی و فرهنگی، کارشناس مسئول امور دانشجویی، کارشناس امور دانشجویی و منتخبین شورا های صنفی خوابگاه ها و دانشکده برگزار شد، اعضای شورای مرکزی شورای صنفی دانشجویی دانشکده مشخص شدند.

دکتر بلال مسافری، مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده، در این جلسه با تاکید بر فعالیت شورا در چهارچوب آیین نامه شورای صنفی گفت: اگر تمامی فعالیت ها بر طبق اساس نامه و مطابق قانون پیش برود قطعا مشکلی نیز پیش نخواهد آمد و اثر بخشی شورای صنفی به عنوان یک نهاد فعال دانشجویی در امر پیگیری مطالبات رفاهی و معیشتی دانشجویان، بیشتر و مثمر ثمر تر خواهد بود.

گفتنی است، همچنین در پایان این جلسه، با انجام رای گیری پنج نفر از منتخبین شورای صنفی به عنوان شورای مرکزی انتخاب شدند.