تاریخ : چهارشنبه 19 آبان 1395

بازدید تیم کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از فضا و امکانات آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در راس هیات کارشناسی، از فضا و امکانات آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید کردند.

در این بازدید که در راستای بررسی وضعیت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه و تصمیم گیری در خصوص انتقال برخی از رشته های تحصیلی گروه بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دانشکده علوم پزشکی مراغه صورت گرفت، قائم مقام معاون آموزشی و مدير تحصیلات تکمیلی، رئیس دانشکده بهداشت و مدیران گروههای آموزشی بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای، دکتر اصلان آبادی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز را همراهی می کردند.

دکتر علی جنتی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه، در حاشیه این بازدید و در جلسه ای که به همین منظور برگزار شد، گفت: دانشکده علوم پزشکی مراغه دارای پتانسیلهای بالقوه ای برای تبدیل شدن به یک برند معتبر در منطقه است. ایشان افزود: با توجه به برنامه استراتژیک دانشکده در خصوص ارتقاء سطح کمی و کیفی آموزش، هدف گذاری کرده ایم تا با افزایش رشته های تحصیلی موجود، جذب هیات علمی متخصص و همچنین تاسیس و راه اندازی فضاهای آموزشی مجهز به امکانات به روز علمی، به استانداردهای مطلوب و پیش بینی شده برسیم.

گفتنی است، پس از این جلسه تیم کارشناسی از بخشهای مختلف آموزشی از جمله کلاسهای آموزشی، آزمایشگاهها، سالن های پراتیک، کتابخانه و سایت کامپویتری جدیدالاحداث و مرکز مهارتهای بالینی که در حال ساخت می باشد، بازدید کردند.