تاریخ : يکشنبه 23 آبان 1395

با همکاری ستاد شاهد و ایثارگر و کانون قرآن وعترت، مسابقه تفسیر سوره یوسف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، در راستای توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی در فضای دانشگاهی و با هدف جلب مشارکت دانشجویان در این نوع فعالیتها مسابقه تفسیر سوره مبارک یوسف برگزار شد.

گفتنی است، در این مسابقه که با شرکت حدود چهل نفر از دانشجویان و به صورت آزمون کتبی برگزار شد، دانشجویان به با هم به رقابت پرداختند و در نهایت وحید رحمانی به عنوان نفر اول، الهه نیک نیا به عنوان نفر دوم و امینه چوپانی و علی خبازی به صورت مشترک به عنوان نفرات سوم معرفی شدند.
سوره یوسف دوازدهمین سوره قرآن و از سوره های مکی است . این سوره دارای صد و یازده آیه است که آیات آن به صورت به هم پیوسته و در چند بخش جذاب و فشرده ، داستان زندگی حضرت یوسف را از کودکی تا رسیدن او به مقام خزانه داری کشور مصر ، عفت و پاکدامنی ، خنثی شدن توطئه های مختلف علیه او و همچنین جلوه هایی از قدرت الهی را مطرح می کند
.