تاریخ : يکشنبه 23 آبان 1395

جلسه هماهنگی پایش برنامه عملیاتی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، جلسه هماهنگی پایش برنامه عملیاتی با حضور معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، مدیران امور آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی، مسئول پایش برنامه عملیاتی معاونت و کارشناسان حوزه برگزار شد.

دکتر غلامرضا فریداعلایی، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در این جلسه با تاکید بر تمرکز بیشتر بر روی برنامه عملیاتی و جهت دهی فعالیتها در این راستا گفت: جدای از برخی موارد و چالشهای موجود در برنامه عملیاتی، برنامه مذکور چهارچوبی مشخص و واضح را در اختیار ما قرار داده و نقشه راه روشنی برای آینده و رسیدن به اهداف است. وی افزود: نکته مهم در این بین رعایت زمانبندی و برنامه ریزی برای پوشش و اجرای فعالیتها در زمان مقرر است که باید مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه جلسه بهزاد موسی زاده، مسئول پایش برنامه عملیاتی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، به ارائه گزارشی از وضعیت کلی نتایج ارزیابی انطباق حوزه ها پرداخت و افزود: پیاده سازی برنامه عملیاتی و پوشش ماموریتهای واگذاری شده، منوط به همکاری تیمی و افزایش روحیه مشارکت گروهی است. وی در تائید سخنان دکتر تنومند، مدیر امور آموزشی و پژوهشی دانشکده، مبنی بر ضرورت برگزاری جلسات هم اندیشی مداوم در گروهها و بین حوزه های معاونت در راستای پیشبرد برنامه ها گفت: در حال حاضر به یاری مدیران محترم امور آموزشی، و دانشجویی و فرهنگی و کارشناسان واحدها، فعالیتهای خوبی در درون گروههای تخصصی شکل گرفته و شاهد افزایش انسجام این گروهها هستیم و قطعا در گام بعدی تلاشمان را بر روی ایجاد ارتباطات موثر بین حوزه ها و نظام مند کردن فعالیتها معطوف خواهیم کرد.

گفتنی است، اعضای حاضر در این جلسه، در خصوص روند پایش برنامه و مشکلات موجود و راهکارهای حل آنها به بحث و تبادل نظر پرداختند و  دلایل انحراف از برنامه ها  و شناسایی نقاط ضعف در حوزه ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت
.