تاریخ : پنجشنبه 27 آبان 1395

بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، جلسه ی هم اندیشی شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور فرماندهان و اعضای شورای هماهنگی برادران و خواهران برگزار شد.

در این نشست، که در خصوص هماهنگی برنامه های فرهنگی بسیج دانشجویی برگزار شد، اعضای جدید شورای هماهنگی معرفی شدند و وظایف محوله توسط فرماندهان برای ایشان تبیین شد. همچنین، مباحثی از قبیل تدوین فعالیت های فرهنگی بسیج دانشجویی، هماهنگی امور مربوط به اکیپ جهادی ارائه دهنده خدمات پزشکی مستقر در محل امام زاده ابراهیم چکان در روز اربعین ، پیگیری و تجدید انتشار مجله فرهنگی فدک جوان و برخی موارد دیگر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین، فرمانده بسیج دانشجویی در حاشیه این جلسه، به خبرنگار روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی گفت: با توجه به اخذ مجوزهای لازم از طریق شورای فرهنگی دانشکده، تیم جهادی بسیج دانشجویی دانشکده در روز اربعین حسینی در امام زاده ابراهیم چکان مستقر شده و به خیل عظیم زائرانی که در این مکان مقدس به عزاداری خواهند پرداخت خدمات ارائه خواهد کرد.