تاریخ : پنجشنبه 27 آبان 1395

انجمن علمی دانشجویی ماراویا به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی مسابقه کتابخوانی برگزار کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، انجمن علمی دانشجویی ماراویا، با همکاری واحد امور فرهنگی، مسابقه کتاب‌ و کتاب‌خوانی برگزار کرد.

در این مسابقه که با محوریت کتاب "مدیر مدرسه" اثر نویسنده شهیر جلال آل احمد و با شرکت حدود سی نفر از دانشجویان علاقمند برگزار شد، دانشجویان در دو بخش سوالات چهارجوابی و خلاصه نویسی با هم به رقابت پرداختند.

وحید رحمانی، دبیر انجمن علمی ماراویا، در این خصوص گفت: با توجه به تبیین اولویتهای برنامه عملیاتی مدیریت دانشجویی و فرهنگی این مسابقه در راستای افزایش جلب مشارکت دانشجویان در فعالیتهای فرهنگی برگزار شد و از برگزیدگان هر دو بخش کتاب‌خوانی و خلاصه نویسی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو تقدیر خواهد شد
.