تاریخ : پنجشنبه 27 آبان 1395

مدیریت امور آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه سلسله کارگاههای آموزشی برگزار می کند

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، سلسله کارگاههای آموزشی با محوریت "مهارتهاي برقراري ارتباط با مددجو و خانواده" توسط مدیریت امور آموزشی و برای دانشجویان رشته پرستاری برگزار می شود.

بر همین اساس اولین کارگاه از سری کارگاههای آموزشی مذکور برای دانشجویان ورودی سال 94 و 93 برگزار شد. گفتنی است، این کارگاه با نظارت مدیر گروه رشته پرستاری و  تدریس خانمها حاجیه شیدایی و سمیه قوی پنجه از اعضای هیات علمی دانشکده همراه بود.

به گفته مائده علیزاده، مدیر گروه رشته پرستاری، این سری کارگاههای آموزشی با هدف ارتقاي سطح آگاهي و درنهايت توانمند سازي دانشجويان در برقراري ارتباط با بيمار در بالين برگزار می شود. وی همچنین افزود: برقراري ارتباط صحيح پرستار با بيمار مي تواند منجر به تسريع در فرايند تشخيص مشكلات و همچنین بهبودي بيمار شود.