تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1395

کانون فیلم، عکس و خبر دانشکده علوم پزشکی مراغه کارگاه آموزش عکاسی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، اولین دوره از مجموعه کارگاههای آموزش عکاسی حرفه ای توسط کانون فیلم، عکس و خبر دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

در این دوره آموزشی که به مدت دوازده ساعت و در سه روز با تدریس ماردین فرجی، از عکاسان برجسته شمالغرب کشور برگزار شد، هنرجویان با مباحثی از قبیل، آشنایی با تاریخچه و روند تکامل عکاسی آنالوگ تا دیجیتال، آشنایی با ادیت عکس و نرم افزارهای ادیت عکس، شناخت ترکیب بندی و کومپوزیسیون در عکاسی، آشنایی با دوربینهای دیجیتال، آشنایی با عکاسی موبایل و شناخت ژانرهای عکاسی آشنا شدند.