تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1395

یادواره شهدای وحدت با حضور «نورالدین؛ پسر ایران» در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، همزمان با هفته وحدت و ولادت نبی اکرم(ص)، یادواره شهدای وحدت با محوریت سردار شهید نورعلی شوشتری به همت بسیج دانشجویی و با همکاری مدیریت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور فرمانده سپاه ناحیه مراغه، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان، نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه، رئیس بنیاد شهید، رئیس کمیته امداد شهرستان مراغه و برخی از مسئولین دانشکده در سالن ولایت ستاد مرکزی دانشکده برگزار شد، نورالدین عافی، جانباز سرافراز و راوی کتاب مشهور «نورالدین؛ پسر ایران»، به عنوان مهمان ویژه برنامه در خصوص اهمیت وحدت در جامعه دیروز و امروز ایران و به ویژه نقش وحدت عامه مردم در حماسه سازی های دفاع مقدس به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقل چند مورد از خاطرات ناب و ناگفته مربوط به دفاع مقدس که خود شاهد عینی آن بودند و هم چنین خاطره دیدار خود با مقام معظم رهبری و نحوه نامگذاری وی به عنوان «پسرایران» پرداخت.

گفتنی است در ادامه برنامه، وصیت نامه مسیح بلوچستان، سردار شهید نورعلی شوشتری، برای حضار قرائت شد و در ادامه، یکی از دانشجویان بسیجی، با خواندن شعری با موضوع شهدای مفقودالاثر بر حال و هوای معنوی مراسم افزود.

در پایان مراسم نیز از دانشجویان بسیجی شرکت کننده در اردوهای جهادی در زمینه ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم نیازمند تجلیل به عمل آمد.