تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1395

اولین واحد تحقیق و توسعه، دفتر ارتباط با صنعت دانشکده علوم پزشکی مراغه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، اولین واحد تحقیق و توسعه (R&D) در بخش صنعت، با همکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشکده علوم پزشکی مراغه، در کارخانه آرد سنبل مراغه (آلتین آرد) شروع به کار کرد.

به گفته دکتر  هادی پورجعفر، مسئول واحد ارتباط با صنعت دانشکده، این دفتر، با برگزاری جلسات مداوم و تشویق بخش صنایع شهرستان مراغه به خصوص کارخانجات مواد غذایی به ایجاد چنین واحدی تصریح کرد: در سطح شهرستان مراغه برای اولین بار کارخانه آرد سازی سنبل مراغه با استقبال از این طرح،  دفتر تحقیق و توسعه خود را راه اندازی کرد. وی افزود: همزمان با راه اندازی واحد مذکور، مطالعه چند طرح نیز که از اولویت ها و نیاز های کارخانه مورد نظر بود به صورت طرح پژوهشی کارخانه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر پور جعفر، همچنین با دعوت از صاحبان صنایع شهرستان مراغه به سرمایه گذاری در این بخش گفت: ارتباط دانشگاه و صنعت و تبادل علم و تجربه مابین این دو نهاد، قطعا می تواند اثرات مثبت و سازنده ای در بهبود کیفیت محصولات تولید داخل و رقابت با انواع مشابه محصولات خارجی و افزایش میزان صادرات، و همچنین استفاده از ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی صنعت در دانشگاه داشته باشد.

گفتنی است، واحد ارتباط با صنعت دانشکده علوم پزشکی مراغه در راستای عملیاتی سازی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و حرکت به سوی دانشگاههای نسل سوم راه اندازی شده است
.