تاریخ : سه شنبه 30 آذر 1395

نشست معاونین آموزشی کلان منطقه دو آمایش سرزمینی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، نشست معاونین آموزشی کلان منطقه دو آمایش سرزمینی کشور در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، معاونین آموزشی، مدیران مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ، مدیران امور بین الملل و مسئولین دبیرخانه های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل، مراغه،خوی و سراب با حضور دکتر نسل سراجی دبیر ستاد اجرایی سند آمایش سرزمینی آموزش عالی سلامت پنجشنبه 25 آذرماه 1395 در سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد .
این نشست در راستای پیشبرد اهداف بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی برگزار گردید
.