تاریخ : شنبه 4 دي 1395

تیم فوتسال دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه راهی مسابقات کشوری شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، تیم فوتسال دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه با پیروزی مقابل دانشگاه علوم پزشکی ارومیه جواز حضور در مسابقات کشوری را بدست آورد.

در این مسابقه انتخابی هیجان انگیز که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، دو تیم دانشکده علوم پزشکی مراغه و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به مصاف هم رفتند و در پایان تیم دانشکده علوم پزشکی مراغه با عبور از سد حریف اورمیه ای خود و با کسب یک برد شیرین که با نتیجه چهار بر یک رقم خورد، عازم مسابقات کشوری دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور شد.

گفتنی است، مسابقات فوتسال جام فجر دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور همه ساله با حضور نمایندگان دانشگاههای سراسر کشور، با شور و هیجان خاصی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود
.