تاریخ : يکشنبه 19 دي 1395

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه صاحب سالن ورزش های همگانی می شوند

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، سرپرست اداره امور عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از احداث سالن سرپوشیده ورزشهای همگانی برای دانشجویان دختر دانشکده در آینده ای نزدیک خبر داد.

مهندس مقصود امیرپور در این خصوص گفت: با توجه به نگاه ویژه وزارت بهداشت به مقوله ترویج و گسترش ورزشهای همگانی بین دانشجویان و همچنین، تشکیل کارگروه ویژه ورزشهای همگانی و ابلاغ سیاستهای راهبردی در این خصوص، بر این اساس پروژه احداث سالن ورزشی سرپوشیده « پردیس » در دستور کار دانشکده علوم پزشکی مراغه قرار گرفت و با برنامه ریزی های به عمل آمده و برآورد کلیه هزینه های عمرانی و اخذ مجوزهای لازم، فرآیند احداث آن آغاز شد.

وی افزود: این سالن ورزشی در خوابگاه پردیس فدک دختران دانشکده و در فضایی به مساحت صدو هشتاد متر مربع، به صورت سرپوشیده احداث خواهد شد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد، با توجه به پیش بینی های به عمل آمده، همزمان با ایام الله دهه فجر، شاهد بهره برداری و افتتاح این سالن ورزشی باشیم
.

• توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟