تاریخ : يکشنبه 26 دي 1395

نشست هم اندیشی کمیته دانشجویی ستاد استقبال از دهه فجر به میزبانی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، نشست هم اندیشی کمیته دانشجویی ستاد استقبال از دهه فجر با حضور نمایندگان دانشگاهها و موسسات آموزشی عالی شهرستان مراغه و به میزبانی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

دکتر غلامرضا فرید اعلایی، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در آغاز این نشست ضمن تشریح دستور کار نشست به حاضرین در جلسه بیان داشت: در جلسه اخیر ستاد استقبال از ایام الله دهه فجر که در معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان برگزار شد، تصمیم بر آن شد تا همایشی تحت عنوان « رسالت جوانان و نوجوانان جهت آشنایی هرچه بهتر با دستاوردهای انقلاب » در بخش دانشجویی با همکاری دانشگاهها و موسسات آموز عالی شهرستان و به سرپرستی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شود. وی افزود: بر همین اساس و با توجه به نزدیکی به این ایام مبارک و فرخنده و لزوم برنامه ریزی و انجام هماهنگی های لازم برای برگزاری هر چه با شکوه تر همایش مذکور نشست حاضر ترتیب داده شده است تا بتوانیم با همفکری و هم اندیشی برنامه ای مناسب برای دهه مبارک فجر برگزار کنیم.

دکتر فرید اعلایی در ادامه خاطر نشان کرد، با توجه به حمایتهای سرپرست محترم دانشکده، دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت همه جانبه آماده برگزاری مراسمی با شکوه با همکاری و همراهی شما عزیزان است.

همچنین در ادامه نشست، اعضای کمیته به بیان نکته نظرات و دیدگاههای خود در رابطه با برگزاری همایش پرداختند و جزئیات برگزاری برنامه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با موافقت اعضا، وظایفی به هر کدام از دانشگاهها و موسسات سپرده شد.

.