تاریخ : شنبه 16 بهمن 1395

برگزاری اولین جلسه بررسی چالشهای راه اندازی شرکتهای دانش بنیان در دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، اولین جلسه بررسی چالشها و فرصتهای راه اندازی شرکتهای دانش بنیان در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی با حضور سرپرست دانشکده و اعضای هیات علمی برگزار شد.

دکتر علی جنتی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه در این جلسه با مهم و جدی خواندن  بحث اقتصاد مقاومتی و لزوم حرکت در راستای این سیاستها گفت: از زمانی که سیاستهای اقتصاد مقاومتی مطرح شد این مساله به بحثی جدی و محوری در نظام تبدیل شد. ایشان افزود: واکسینه کردن در حرفه ما خیلی مهم است، میکروب همه جا حضور داد و نمی توان آن را از بین برد ولی با واکسینه کردن می توان محیط را نسبت به آن مقاوم کرد. دکتر جنتی خاطرنشان کرد: این امر در اقتصاد نیز صادق است و با توجه به اینکه فشارهای زیادی در این حوزه بر مردم و کشور وارد می شود ما دانشگاهیان نیز باید رسالت خودمان را به نحو احسن و هم راستای سیاستهای کلان نظام انجام دهیم و در مقاوم سازی و واکسینه کردن اقتصادمان کوشا باشیم.

سرپرست دانشکده در ادامه سخنان خود یاد آور شد: در فضای دانشگاهی هیچ چیز به اندازه نوآوری های علمی و تولید دانش بومی نمی تواند در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تاثیرگذار باشد. وی همچنین با تاکید بر حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم افزود: دانشگاه نسل سوم به دنبال تولید ثروت از از طریق دانش است و ثبت و راه اندازی شرکتهای دانش بنیان در این زمینه از جمله موضوعاتی است که نیاز به توجه و تمرکز بر روی آن کاملا احساس می شود. دکتر جنتی گفت: ما باید با شناسایی حیطه های سرآمدی منطقه ای که در آن هستیم به سمت ثبت اختراع، دانش جدید و تبدیل این دانش به تکنولوژی باشیم. ایشان همچنین در پایان جلسه ضمن اعلام حمایت کامل از راه اندازی شرکتهای دانش بنیان خطاب به اعضای هیات علمی دانشکده بیان داشت: نگاه ما نگاهی توسعه ای ایست و انتظار می رود اعضای هیات علمی نیز به عنوان نیروی محرکه علمی دانشکده با فعالیت در چنین زمینه هایی شرایط را برای رسیدن به اهداف مطلوب سازمانی فراهم کنند.