تاریخ : يکشنبه 17 بهمن 1395

افتتاح سالن اجتماعات و مرکز مهارتهای بالینی در دانشکده علوم پزشکی مراغه همزمان با دهه فجر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، سالن اجتماعات فجر و مرکز مهارتهای بالینی دانشکده با حضور معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه، سرپرست دانشکده و جمعی از مسئولین و دانشجویان افتتاح شد.

دکتر علی جنتی در این مراسم ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر گفت: سالن اجتماعات فجر دانشکده و مرکز مهارتهای بالینی با اعتباری بالغ بر نه میلیارد و پانصد میلیون ریال، در فضایی به مساحت دو هزار و پانصد متر مربع و در طول یک سال ساخته شده اند.

ایشان خاطر نشان کرد: سالن اجتماعات فجر با گنجایش 250 نفر از این به بعد میزبان مراسمات، همایشها و جشنهای دانشجویی خواهد بود و در مرکز مهارتهای بالینی که شامل بخشهای پرستاری، مراقبتهای بالینی، اتاق های جراحی و مراقبتهای ویژه هستند، دانشجویان رشته های مختلف، مهارتهای لازم قبل از ورود به کار آموزی در عرصه را آموزش خواهند دید.