تاریخ : يکشنبه 15 اسفند 1395

دیدار مدیر پرستاری دانشکده علوم پزشکی با دانشجویان رشته پرستاری

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، مدیر پرستاری دانشکده در حاشیه برگزاری سری کارگاههای آموزشی با حضور در جمع دانشجویان رشته پرستاری با آنان دیدار کرد.
در این دیدار خانم شتایی ضمن مثبت ارزیابی کردن برگزاری این کارگاههای مهارت محور، از توجهات ویژه سرپرست دانشکده، به رشته پرستاری خبر داد و گفت: تاسیس و راه اندازی مرکز مهارت های بالینی و ایجاد زیرساختهایی از این دست کاملا مبین و تایید کننده این موضوع است.

وی همچنین در ادامه با اشاره به جایگاه و منزلت رشته پرستاری و نقش کلیدی پرستاران در حفظ سلامت جامعه، از مقام حضرت زینب (س) به عنوان الگوی بارز پرستار و انسان کامل یاد کرد و گفت: این بانوی بزرگوار و فرهنگ ساز در کنار شجاعت و وقار مثال زدنی و نقش بسزایی که در ادامه نهضت عظیم عاشورا داشتند، عاشقانه و خالصانه به پرستاری از اهل بیت و یاران امام حسین (ع) پرداختند و التیام بخش درد و رنج و مهنت آنان بودند.