تاریخ : پنجشنبه 19 اسفند 1395

آزمون رشته معارف بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

آزمون کتبی رشته معارف بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت با شرکت کارکنان و دانشجویان همزمان با دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، آزمون کتبی رشته معارف بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت با شرکت کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

به گفته اصغرزاده، کارشناس قرآن و عترت دانشکده علوم پزشکی مراغه، شرکت کنندگان در رشته‌های سیره معصومین (ع)، مفاهیم قرآنی، احکام، پرسمان قرآن، سیری در نهج‌البلاغه، حفظ سوره حدید با ترجمه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن و مفاهیم صحیفه سجادیه باهم به رقابت پرداختند.

وی افزود: آزمون‌های کتبی بخش معارف بیست و دومین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار می‌شود که مرحله مقدماتی یا دانشگاهی آن به صورت همزمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

کارشناس قرآن و عترت دانشکده همچنین گفت: این آزمون با شرکت حدود 60 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگذار گردید که نتایج آن متعاقبا از طریق پایگاه اطلاع رسانی دانشکده اعلام خواهد شد.