تاریخ : جمعه 20 اسفند 1395

برپایی کمپین حمایت از کودکان سرطانی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کمپین دانشجویی حمایت از کودکان سرطانی توسط دانشجویان فعال فرهنگی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برپا شد. این کمپین با مشارکت انجمن حمایت از کودکان سرطانی مهرگان مراغه تشکیل شد و دانشجویان کمک های نقدی خود را به صندوق انجمن واریز کردند.
گفتنی است، کمپین حمایت از کودکان سرطانی به مدت سه روز در دانشکده علوم پزشکی مراغه و با همکاری پیام نورمحمدی دانشجوی فعال فرهنگی دانشکده، برگزار شد. نورمحمدی در این زمینه به خبرنگار مفدا گفت: فعالیتهای خیرخواهانه و برگزاری چنین کمپین هایی همواره مورد استقبال دانشجویان است و با توجه به ارتباط تنگاتنگی که با انجمن حمایت از کودکان سرطانی مهرگان مراغه داشتیم پس از رایزنی و مذاکره با مسئولین دانشکده تصمیم به راه اندازی این کمپین گرفتیم. این دانشجوی فعال فرهنگی افزود:  کمپین حمایت از کودکان سرطانی در طی سه روز برگزاری با استقبال خوبی از طرف دانشجویان روبرو شد و بازخوردهای مناسبی نیز در پی داشت. وی همچنین یادآور شد: کمک‌های جمع‌آوری شده جهت درمان کودکان مبتلا به سرطان شهرستان مراغه صرف خواهد شد.
گفتنی است عضویت دانشجویان در صندوق انجمن حمایت از کودکان سرطانی مهرگان مراغه از دیگر برنامه‌هایی بود که با استقبال خوب دانشجویان همراه شد و در حاشیه این کمپین گلدان‌های رنگی به دانشجویان اهدا گردید. جمع‌آوری طوماری حاوی امضای دانشگاهیان علوم پزشکی مراغه در طی برگزاری کمیپن از جمله اقدامات حمایتی از کودکان سرطانی بود.