تاریخ : يکشنبه 17 ارديبهشت 1396

کسب رتبه یازده کشوری در نخستین جشنواره ملی ایده و طرح های فناورانه دانشگاه پیام نور توسط عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه

نخستین جشنواره ملی ایده و طرح های فناورانه به میزبانی دفتر مرکزی دانشگاه پیام نور در تهران برگزار شد. در این جشنواره طرح دکتر پورجعفر عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه از بین هزار و پانصد و بیست و هفت طرح کشوری در بین چهل ایده برتر کشوری قرار گرفت و نهایتا رتبه یازدهم رو کسب نمود.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به نقل از خبرگزاری مهر، نخستین جشنواره ملی ایده و طرح‌های فناورانه دانشگاه پیام نور با حضور ۴۰ صاحب ایده برتر و مهمانانی از معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت صنعت و معدن و تجارت، ستاد توسعه فناوری نانو و سرمایه گذاران و حامیان این جشنواره با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشجویی در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور در تهران در تاریخ دهم و یازدهم برگزار شد.

در این جشنواره بالغ بر ۱۵۰۰ ایده متشکل از ایده اساتید، دانشجویان و کارکنان از دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاه ها در حوزه های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، فناوری اطلاعات، کشاورزی و منابع طبیعی، معماری و هنر و میان رشته ای در سامانه شرکت داشتند.

همچنین در این جشنواره، طرح دکتر پورجعفر عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه از بین هزارو پانصدو بیست و هفت طرح کشوری در بین چهل ایده برتر کشوری قرار گرفت و نهایتا رتبه یازدهم را کسب نمود.

استقبال بسیار خوب ایده پردازان و مبتکرین در ثبت و ارسال ایده، نشان از رشد چشمگیر این جشنواره ملی و نشان از توانمندی دانشگاه پیام نور در حوزه فناوری داشت. جشنواره ایده و طرح های فناورانه دانشگاه پیام نور به نوعی مهمترین جشنواره ایده دانشگاهی بعد از جشنواره ایده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

• در يکشنبه 17 ارديبهشت 1396
  • توسط روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی ؟؟؟؟